ClickCease

VELIKA PROLEĆNA AKCIJA U TOKU:
Ugradnja klima već od 7.999 RSD!

videobox image

SmartFrigo Beograd - Nama možete verovati

Bavimo se i izvođenjem i servisiranjem sistema klimatizacije i ventilacije za stambene, poslovne, proizvodne i ugostiteljske objekte na teritoriji Beograda.
Naš posao je da predložimo najbolje rešenje za klimatizaciju (hladjenje, grejanje, ventilacija) vašeg životnog i poslovnog prostora. Ugrađujemo i servisiramo najpoznatije brendove klima uređaja na našem tržistu sa višegodišnjom garancijom.

08-20h

Na raspolaganju smo vam 12 sati dnevno. Ne ustručavajte se da nas pozovete.

Konsultacije

Imate pitanje vezano za klima uređaje, sistem ventilacije ili želite da se posavetujete, pozovite nas, tu smo za Vas.

Transport

Nudimo transport klima uređaja. Pozovite nas za sva pitanja vezana za transport.

Zadovoljna mušterija

Uvek težimo savršenoj saradnji i zadovoljnim kupcima. Ne ustručavajte se da ostavite svoj komentar na našem Facebook nalogu.

Naše usluge

divider icon

Ugradnja i servis klima uređaja u Beogradu. Projektovanje sistema ventilacije i klimatizacije koje zadovoljava zahteve u oblasti ekološke, zdravstvene i protivpožarne zaštite.

Ugradnja klimatizacionih uređaja | Smartfrigo
Ugradnja klimatizacionih uređaja

Klima uređaj sa split sistemom je odlična opcija za održavanje vašeg doma hladnim i udobnim u letnjim mesecima.

Servisiranje klimatizacionih uređaja | Smartfrigo
Servisiranje klimatizacionih uređaja

Filteri, zavojnice i peraji klima uređaja zahtevaju redovno održavanje kako bi uređaj delotvorno i efikasno funkcionisao tokom svojih godina rada.

Popravljanje uređaja za klimatizaciju | Smartfrigo
Popravljanje uređaja za klimatizaciju

Centralni klima uređaji imaju dve odvojene komponente: kondenzator i isparivač.

Premeštanje klima uređaja | Smartfrigo
Premeštanje klima uređaja

Ukoliko razmišljate o pomeranju jedinice klima uređaja, možete reći sebi: „Koliko teško može biti? Samo isključite struju, stavite stezaljku na cev kako gas ne bi iscureo i to je to."

Izrada i postavka ventilacionih sistema | Smartfrigo
Izrada i postavka ventilacionih sistema

Kombinacija ventilatora za kanalizaciju i sistema za filtriranje može ukloniti neprijatne mirise, prašinu i ustajali vazduh.

Servisiranje ventilacionih sistema | Smartfrigo
Servisiranje ventilacionih sistema

Servisiranje ventilacionih sistema se preporučuje svake godine, jer se prašina i nečistoće sakupljaju oko motora, vazdušnih ventila, vodova i razmenjivača toplote.

Česta pitanja

Mono klima uređaji su sistemi od jedne unutarnje i jedne spoljašnje jedinice. Često se ovakvi sistemi nazivaju i 'mono-split' ili 'single' sistemi.

Pored single ili mono klima uređaja, postoje i multi klima sistemi koji se sastoje od više unutarnjih i jedne spoljašnje jedinice. 

Klima uređaji za poslovnu upotrebu se smatraju sistemi čija je namena celodnevni rad, odnosno svaki dan u nedelji bilo da je u pitanju hlađenje ili grejanje. Ovakvi sistemi su napravljeni sa većom stopom pouydanosti zbog neprekidnog rada.

Glavni faktor pri odabiru klime treba da bude površina prostora koja će biti klimatizovana, buka koju sam uređaj proizvodi, izgled i dimenzije samih jedinica. Naravno, energetska efikasnost i dodatne funkcije ne bi trebalo da budu zanemarene. Pozovite nas radi besplatne konsultacije ukoliko imate dodatnih pitanja.

SEER označava (Seasonal Energy Efficiency Ratio) koeficijent energetske efikasnosti hlađenja klima uređaja, odnosno ukazuje na meru dobijenog hlađenja na 1kW utrošene električne energije.

Kod određivanje snage klima uređaja za jednu prostoriju visine do 3 metra računa se jedan kilovat (kW) snage za svakih 10m2 površine što znači da je za prostoriju od 50m2 površine potreban uređaj snage 5,0 kW.

Kontaktirajte nas

Zakažite servis ili montažu

Usluga
  • Usluga
  • Ugradnja klimatizacionih uređaja
  • Servisiranje klimatizacionih uređaja
  • Popravljanje uređaja za klimatizaciju
  • Premeštanje klima uređaja
  • Izrada i postavka ventilacionih sistema
  • Servisiranje ventilacionih sistema

Proizvođači sa kojima sarađujemo

divider icon
Galanz
LG
Venting
Volt
Vox
Beko
Samsung
Midea
Tesla
Gorenje
Maxon
Mitsubishi
Hisense
Gree