ClickCease

Izrada i postavka ventilacionih sistema

Izrada i postavka ventilacionih sistema

Izrada i postavka ventilacionih sistema

Da li vaše preduzeće ima potrebu za ventilacionim i izduvnim sistemima kako bi vazduh bio čist, bez opasnih čestica i potpuno svež?

Kombinacija ventilatora za kanalizaciju i sistema za filtriranje može ukloniti neprijatne mirise, prašinu i ustajali vazduh. Dobro dizajniran sistem ventilacije višestruko će poboljšati one delove vašeg radnog mesta sa lošim vazduhom.

Dobro provetreno radno mesto je zdravo radno mesto. Vaše osoblje i klijenti će ceniti ventilaciju koju instalirate.

Da li na vašem radnom mestu imate previše topla, ali i previše hladna područja? U ovoj situaciji sistem prenosa toplote može vam pomoći i za ventilaciju i za kontrolu toplote.

Ventilacioni sistem izvlači svež vazduh izvan zgrade i izbacuje ustajali vazduh napolje. Zimi se topli vazduh iz vaših toplih područja može mešati sa svežim vazduhom, kako bi se povećala temperatura u hladnijim područjima. Leti se može dogoditi obrnuto, za hlađenje onih vrućih delova vašeg poslovnog prostora. Svež vazduh se takođe može kontrolisati, kako bi se izbegla promaja.

Bez obzira na vaše potrebe, možemo dizajnirati sistem koji će osigurati da u vašem radnom okruženju cirkuliše dosta svežeg vazduha i uvek je zdravo mesto za vas, vaše osoblje, klijente i sve posetioce.

Pravilno dizajniran i instaliran sistem za vazduh i ventilaciju smanjiće potrošnju energije u vašem objektu i obezbediti ugodnije okruženje, uz najveći mogući kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.

Od ispiranja i prašine do sistema za vlaženje i odvlaživanje, naši iskusni tehničari mogu da dizajniraju i naprave sistem za vazduh i ventilaciju koji udovoljava jedinstvenim zahtevima vašeg ventilacionog prostora.

Koristimo integrisani pristup konstrukciji mehaničkih sistema, a prenos vazduha i ventilacija su jedna od glavnih komponenti svakog ispravno delujućeg i efikasnog HVAC sistema.

Proizvođači sa kojima sarađujemo

divider icon
Galanz
LG
Venting
Volt
Vox
Beko
Samsung
Midea
Tesla
Gorenje
Maxon
Mitsubishi
Hisense
Gree